Klik hier voor een beeld impressie van deze dag. (Foto’s: Ruud Janssen. Foto’s mogen alleen gebruikt worden voor intern en persoonlijk gebruik of voor extern gebruik na goedkeuring van de fotograaf. Neem hiervoor contact op met info@sororesmeae.nl

 Sorores Meae organiseerde een workshop!

Op 27 september 2014 organiseerde Sorores Meae een workshop in de Verkadezaal van muziekcentrum Fluxus in Zaandam.
Onder leiding van Karin Joosen maakten we kennis met het net verschenen arrangement voor vrouwenkoor van de 
Misa Criolla van Ariel Ramírez. Met medewerking van onder andere Rig Mutschler, Alexander Koeznetsov, Alvaro Pinto, Silvia Mancuso, Orlando Miño en Eugenia Moyano kregen ruim 100 deelnemers en koorleden van Sorores Meae een kennismaking met de specifieke ritmes uit de Argentijnse volksmuziek. In de pauze stond er een verrassing op het programma: het bleek een korte dans workshop te zijn. De deelnemers waren laaiend enthousiast en het smaakte duidelijk naar meer. Wanneer u klikt op het kleine krantenartikeltje rechts op de pagina dan kunt u het artikel lezen dat in het Noordhollands Dagblad verscheen op 29 september.

 

Bent u aanwezig geweest bij de workshop of bent u bezoeker van onze website en bent u benieuwd naar ons concert op 9 november? Bestel nu uw kaarten via de e-mail: info @ sororesmeae.nl  of via het inschrijfformulier (zie de concertagenda)